I SUPPORT. YOU LEAD.

Coördineren. Ondersteunen. Verbeteren.

Spitfire Support

Mijn inspiratiebron: Pauline Gower. Oprichter van de vrouwentak van de Britse Air Traffic Auxiliary (ATA). 185 moedige vliegpioniers met een belangrijke missie. Het overbrengen van vliegtuigen (zoals de magische Spitfire). Veelal vanaf fabriek naar de basis.

Van lichte trainers tot viermotorige bommenwerpers. Zonder de ‘Spitfire Women’ hadden de fighterpilots geen vliegtuigen om mee te vliegen. De juiste support maakt hét verschil.

Solide Basis

Met 20 jaar ervaring bouw ik mee met ondernemers en hun teams. Mee- en omdenken hoe het beter of anders kan. Aanjagen en coördineren om dingen gedaan te krijgen. Generatie overstijgend: de continue factor achter de schermen.

De solide basis om op terug te vallen, om op te bouwen en te vertrouwen. Voor individu en teams. Voor erflaters en opvolgers. Voor eenmalige projecten en langlopende trajecten.

Co-Piloot

Support alleen op de momenten dat het nodig is. Om jou en jouw team te ondersteunen, te motiveren, te inspireren. Om ruimte te creëren. Zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Zodat mensen gemotiveerd samen werken.

Of ik jouw co-piloot kan zijn? Daar komen we alleen achter als we samen het gesprek aan gaan. Wat jij nodig hebt, wat de organisatie nodig heeft en wat ik kan bieden.

REFERENTIES