I COACH. YOU FLY.

Inspireren. Ontwikkelen. Motiveren.

Het geheime ingrediënt

Het geheim is dat er geen geheim ingrediënt is. Om iets speciaal te maken, moet je geloven dat het speciaal is. Anders gezegd: de geheime kracht zit in jezelf en staat niet op een boekrol. Een ware les voor Po uit de Kung Fu Panda film.

Daar begint dus alles mee: in jezelf geloven. Geloven dat er meer te zien is dan je dacht dat er te zien was. Dan ontstaat krachtig vertrouwen. De basis om onontdekte kwaliteiten vrij te kunnen maken.

Unieke aanpak

Mijn aanpak is uniek. Omdat jij uniek bent. We maken samen een vliegtocht (figuurlijk dan, hoewel, het kan ook letterlijk). In mijn vliegtas neem ik mee alle ervaring, kennis en tools die ik heb. En zo af en toe haal ik daar iets uit wat bij jou past.

Ik vraag, jij vertelt, ik luister. Naar wat jou inspireert, waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wat je kunt doen om meer bevlogen de dingen te doen. Of de dingen met meer bevlogenheid te doen.

Niets te verliezen

Bevlogenheid geeft vrijheid. Je hebt moed nodig om te kiezen voor vrijheid. Om te doen wat gedaan moet worden. Het enige wat je kan gebeuren is dat je fysiek en mentaal krachtiger wordt, dat je je vitaler en energieker voelt. Ik support je, inspireer je, motiveer je om het beste en het mooiste uit jezelf te halen.

Eén ding is zeker: als je niet bevlogen bent in wat je doet, heb je niets te verliezen. Dus mail/bel/app mij en wie weet krijgen jouw ideeën/dromen eindelijk vleugels!

REFERENTIES