I CONNECT. YOU FEEL.

Observeren. Voelen. Verbinden.

Verbindend web

Het is een zilverachtig wit materiaal. Het is net zo flexibel als dat het sterk is. Het omhult en doordringt elke spier. Het bekleedt ieder bot. Het bedekt elk orgaan en omvat iedere zenuw. Het heet fascia en vormt je zachte skelet.

Fascia fascineert. Omdat het alles met alles verbindt. Het beschermt, geeft structuur, vervoert energie, draagt kracht over. Diepe stretching stimuleert de werking van fascia. Voor een beter lichaamsbewustzijn. Voor een gezond, soepel en sterk lichaam.

Mentale fitness

De eindeloze stroom aan gedachten, opinies en analyses. Continu afgeleid worden. Het leidt tot chaos in het hoofd. Mentale training helpt om de mentale slagaderen te ontstoppen. Dát is meditatie. Fitness, maar dan voor de hersenen.

Meditatie leert om extra geconcentreerd te zijn. Efficiënter om te gaan met gedachten. Rust te creëren in het hoofd. Om helder te kunnen denken. Meditatie ontwikkelt de gezondheid van de hersenen en het bewustzijn.

Meer vitaliteit

Als ratio in lijn is met je gevoel, neem je altijd de juiste beslissing. Als denken en voelen met elkaar in verbinding staan, kom je bij de essentie van bevlogenheid.

Ik leer je beter te voelen, bewust(er) te zijn. Om fysiek én mentaal (veer)krachtiger te worden. Voor meer energie en vitaliteit. Een boswandeling, een oefening tijdens het werk, een no-nonsense meditatie, een stretching op de yogamat. Voor workshop op locatie, individuele les of andere ideeën. Als je gevoel nu zegt: doen, pak dan de telefoon en bel me!

REFERENTIES